Peel Off Maskers

Deze maskers op basis van algen zijn speciaal samengesteld om de huid een extra boost te geven en te kalmeren na een behandeling. Met het toevoegen van water verandert de poeder in een pap substantie. Na het aanbrengen droogt dit snel op (binnen 5 minuten) tot een rubber masker wat makkelijk te verwijderen is van de huid. De maskers zijn perfect te gebruiken na behandelingen wanneer de huid warm en rood aanvoelt. Bijvoorbeeld na de dermapen, dermaroller, peeling etc.
 Vitamin burst -> dit masker werkt kalmerend en zorgt ervoor dat de huid achtergelaten wordt met een gezonde glow. Vitamine C gaat vrije radicalen tegen en helpt bij collageen synthese. Dankzij de antioxidanten neemt de schade door uitlaatgassen en weersomstandigheden af. Dit zorgt voor een gezonde, rustige huid. Geschikt voor elk huidtype.
 Radiance -> perfect voor gebruik na het behandelen van pigmentproblematiek. Het masker werkt als antioxidant, neutraliseert vrije radicalen en helpt tegen ouderdomsverschijnselen. Het Radiance Peel Off masker gaat melanine productie tegen en voorkomt hyperpigmentatie door UVA en UVB straling. Daarnaast laat het de huid gehydrateerd achter.
 Anti-aging -> inzetbaar na het behandelen van ouderdomsverschijnselen. Het masker bevat spirulina en laminaria zeewier. Geeft de huid een vitamine boost en het ouderdomsproces neemt af. Vernieuwt bindweefsel, vermindert rimpels en collageen productie neemt toe. De huid ziet er frisser en gezonder uit.