Maak vrijblijvend een belafspraak

Ben jij klaar om jouw kliniek naar een hoger niveau te tillen en optimale behandelresultaten te behalen? Maak dan een belafspraak met één van onze verkoopadviseurs. Onze adviseurs kunnen alles vertellen over de producten en behandelmogelijkheden die nodig zijn om vrijwel elke indicaties in jouw kliniek te behandelen.

Een belafspraak maken
Door een afspraak te maken, krijg je de mogelijkheid om één-op-één informatie te krijgen en inhoudelijke vragen te stellen. Via onderstaand reserveringsprogramma, kan er voor een online videocall of een telefonische afspraak gekozen worden. Beide zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Over Toskani
Toskani biedt een uniek totaalconcept met effectieve en langdurige resultaten. Onze 360 graden benadering combineert mesotherapie, chemische peelings en thuisproducten in alle protocollen. Met distributie in meer dan 70 landen, zijn wij een betrouwbare partner voor professionele klinieken met focus op huidverbetering. Naast het ruime assortiment aan producten, bieden wij ook verschillende behandelapparatuur om de protocollen uit te voeren. 

Direct contact
Liever direct contact met één van onze adviseurs? Neem dan contact op via het telefoonnummer: +31 (0) 529 428 000 of stuur een mail naar: info@toskani.nl.