TKN HA 3

Fijne lijntjes, een doffe huid, volumeverlies en een verminderde huidbarrière. Het zijn symptomen die vaak voor komen wanneer de necolagenese begint te vertragen. Wil jij deze indicaties behandelen en de huid van jouw cliënten een boost geven? De TKN HA 3 biedt de oplossing!

De TKN HA 3 is een injecteerbare skinbooster die uniek is in haar soort. Waarom? Door de speciale technologie waarbij de hyaluronzuur tijdens het proces niet wordt verwarmt. Hierdoor blijft er hoogwaardige en gestabiliseerde hyaluronzuur in de meest pure vorm achter. Het is een ideale behandeling om de kwaliteit van de huid te verbeteren en simpelweg te zorgen voor een gehydrateerde, frisse en uitgeruste uitstraling.

Skinbooster

De TKN HA 3 is een skinbooster die speciaal is ontwikkelt om alle huidtypes te helpen verbeteren vanaf de leeftijd van 30 jaar. Er wordt met de skinbooster doormiddel van een fijne, dunne naald micro-injecties gemaakt in de huid. Dit maakt dat de skinbooster effectief werkt op de stevigheid, elasticiteit en hydratatie van de huid, al bij de eerste behandeling. Het hoog moleculaire gewicht van de TKN HA 3 (3.000 kDA) biedt langdurige resultaten. De keuze van een skinbooster behandeling hangt samen met de huidindicatie en de behoeften van de cliënt.

Voor wie is de skinbooster geschikt:
• Anti-aging
• Doffe, gedehydrateerde huid
• Elasticiteitsverlies
• Verminderde barrièrefunctie van de huid

Hoe werkt een skinbooster behandeling met de TKN HA 3?

Tijdens de skinbooster behandeling zal er kleine hoeveelheden hyaluronzuur met de TKN HA 3 worden geïnjecteerd in verschillende lagen van de huid. Dit zal in meerdere huidzones worden toegepast om gelijkmatige verdeling van de hyaluronzuur te krijgen. Dit kan op het gezicht zijn, maar ook de hals of de handen. Het resultaat zal direct zichtbaar zijn. De TKN HA 3 behoort tot het 360 graden behandelprocedure. Dit houdt in dat, in combinatie met andere producten uit het assortiment van Toskani, de beste resultaten worden behaald.

Voordelen van een skinbooster behandeling:
• Verbeterde kwaliteit van de barrièrefunctie van de huid
• Vermindering van fijne lijntjes en acnelittekens
• Stimulatie van de collageenproductie
• Diepe hydratatie van de huid
• Vermindering van oneffenheden

Skinbooster voor en na, wat is het effect?

Als distributeur van de TKN HA 3 skinbooster is het van groots belang dat je als professional wordt getraind in alle behandelmethodes en bijbehorende protocollen. Onze clinical trainer komt graag bij je langs zodat je als Toskani partner volledig op de hoogte bent van de procedures. Zo weet je welke huidreactie er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. De TKN HA 3 is veilig in gebruik en voldoet aan de ISO 13485-norm (medische IIA classificering) en CE-markering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over het product.

Klaar om aan de slag te gaan
met de producten?