Over Toskani

“Marktleider in het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van huidverbetering”

Over ons

1953

Een familie uit Barcelona begon in 1953 als apotheek. Gaandeweg ontdekte zij dat klanten steeds vaker naar bepaalde cosmetica vroegen. Vanuit hun farmaceutische kennis, gaven zij een grotere rol aan onderzoek & ontwikkeling van nieuwe producten voor alle medische disciplines.

1982

Het bedrijf was één van de eerste producenten van cosmetische producten in Spanje. Het bedrijf werd uitgebreid om aan de toenemende esthetische behoeften te voldoen door innovatieve medische cosmetica te ontwikkelen. Hieruit werd de identiteit van Toskani geboren.

2014 – 2017

Er werd meer inspanning geleverd aan moderniteit, geavanceerde technologie, seminars en workshop. De wereldwijde uitbreiding was een logische stap van de bedrijfsstrategie. Vanuit deze stap werd Laservision de distributeur van Toskani Nederland.

2019 – ToskaniMED

Al meer dan 36 jaar heeft Toskani zich aangepast aan de beauty branche en willen de best mogelijke esthetische resultaten behalen. Sinds 2021 is het medische merk ToskaniMED, aan Toskani toegevoegd. ToskaniMED is gespecialiseerd in medische en cosmetische producten uitsluitend voor medisch-esthetische behandelingen.

New Placeholder
New

Missie en visie

Toskani levert esthetische en dermatologische oplossingen door hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren aan klanten en ze te helpen om de beste behandeling voor elke huidindicatie te kunnen verwezenlijken. Dit bereikt Toskani door continu de medisch/cosmetische producten, kennis en processen te evalueren en optimaliseren en door het leveren van uitmuntende ondersteuning.

Farmaceutische kwaliteit

Alle producten bevatten actieve ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Toskani anticipeert continu in de toenemende behoeften van elke huidtype. Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurige onderzoek in het laboratorium.

Oplossing voor elk huidprobleem

Een 360 graden oplossing om elk huidprobleem aan te pakken, van behandelingen tot homecare.
De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering. 

Duurzaamheid

Toskani draagt zorg aan duurzaamheid
en milieu. Ook is Toskani gecertificeerd als
volledig Cruelty Free merk.

Algemene vragen?

Neem contact op via het telefoonnummer: +31(0)529 428 000
of stuur een mail naar: info@toskani.nl