Scherm­afbeelding 2023 10 19 om 13.12.02

Over ToskaniMED

De medische tak van Toskani met meer dan 36 jaar ervaring
op het gebied van esthetische geneeskunde. Producten 100% ontworpen voor
medisch- esthetische behandelingen”

ToskaniMED

Missie

ToskaniMED voorziet medische professionals van de nodige producten om de meest effectieve, efficiënte en veilige behandelingen uit te voeren.

Het doel van ToskaniMED is om uitgebreide en innovatieve oplossingen voor huidverzorging te bieden aan professionals op het gebied van esthetiek.

Visie

Marktleider zijn, met innovatieve ingrediënten zoals peptiden, liposomen en hyaluronzuur van medische kwaliteit.

Hiervoor hebben we vier essentiële pijlers om dit te bereiken: innovatie, uitmuntendheid, vertrouwen en toewijding aan service. We zijn ervan overtuigd dat de beste manier om de medische professional en de cliënt tevreden te stellen, is door naar de behoeften te luisteren en samen te werken om oplossingen op maat te creëren voor elke medische professional en voor elke cliënt.

De producten

1

Bij ToskaniMED zijn we ervan overtuigd dat de combinatie van gepersonaliseerde medische behandeling in de praktijk met continu gebruik van thuisproducten, essentieel is om een ​​gezonde huid met langdurige resultaten te bereiken.

2

ToskaniMED heeft een breed assortiment aan producten voor professioneel gebruik, zoals: chemische peelings, injectables met CE-markering en combinaties van actieve ingrediënten, allemaal met bewezen doeltreffendheid in klinische studies.

3

Om de behaalde resultaten te behouden, biedt ToskaniMED de medisch-esthetische professional een assortiment aan homecare.

4

ToskaniMED helpt de professional om gezichts-, lichaams- en capillaire behoeften effectief te corrigeren, behandelen en voorkomen met een hoge farmaceutische kwaliteit en medische werkzaamheid, waardoor professionele medisch-esthetische kennis wordt overgedragen met optimale resultaten.

Waarden

De waarden van ToskaniMED worden gedeeld door de hele organisatie: kwaliteit en innovatie, eerlijkheid, integriteit en transparantie, uitmuntendheid en service en respect. Deze waarden bepalen de bedrijfscultuur:

Kwaliteit en innovatie
Voorop lopen op het gebied van innovatie is de sleutel tot voortdurende groei. Alle formules spelen in op de behoeften van de markt en zijn het resultaat van jarenlang onderzoek het laboratorium. ToskaniMED is specialist in de formulering en ontwikkeling van peptiden, liposomen en hyaluronzuur. Om unieke resultaten te bereiken, wordt er een combinatie gemaakt van actieve ingrediënten en wordt er de meest geschikte formule gecreëerd voor elke huidindicatie.

Eerlijkheid, integriteit en transparantie
ToskaniMED vindt het belangrijk om dagelijks te bouwen aan duurzame relaties met klanten, gebaseerd op vertrouwen, respect en integriteit.

Service, uitmuntendheid en respect
het is essentieel om te luisteren naar de behoeften van iedere professional waardoor tevredenheid en loyaliteit van cliënten wordt vergemakkelijkt.

Geschiedenis:

Hoe het allemaal begon.

De geschiedenis van ToskaniMED gaat terug tot 1953 met de oprichting van apotheek Xalabarder in Barcelona.

In 1982 werd er in de apotheek een laboratorium gebouwd om continu onderzoek te doen naar nieuwe formuleringen. Op verzoek van artsen en ziekenhuizen werden er masterformules bereid waarmee ze de basis legden voor wat ToskaniMED in de toekomst zou zijn.

Gesteund door hun solide toewijding aan innovatie, waren de formuleringen bedoeld om medische professionals een breed scala aan oplossingen te bieden, zoals injectables, transdermale mesotherapie en cosmetica om dermatologische en/of esthetische problemen te behandelen.

Tegelijkertijd werd er in de jaren tachtig de eerste cosmetische producten gecreëerd die inspeelden op de groeiende behoeften van cosmetische producten in de esthetische markt. Dit waren de eerste fundamenten van Toskani.

Dankzij de kennis, opgebouwde ervaring en behaalde successen begon Toskani eind jaren 90 wereldwijd uit te breiden.

In 2018 werd de ISO 13485-certificering behaald en in 2019 werd de eerste injecteerbare product met CE-marketing gecreëerd, de TKN HA 3, de nieuwe generatie biorevitalisator.

Aanwezigheid in de wereld

Toskani is aanwezig in meer dan 70 landen en met de komst van ToskaniMED wordt er naar een samenwerking met artsen gestreefd om innovatieve behandelingen aan te bieden met resultaten die worden ondersteund door klinische onderzoeken

Algemene vragen?

Neem contact op via het telefoonnummer: +31(0)529 428 000
of stuur een mail naar: info@toskani.nl