Cellulite behandeling met de bodygels van Toskani

Anti cellulite behandeling met de bodygels als aanvulling is dé perfecte combinatie

Cellulite

Cellulite wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Dit komt door kleine putjes die in de huid verschijnen. Het uiterlijk van cellulite wordt vaak gezien rondom de billen, heupen en bovenbenen, maar kan ook op andere delen van het lichaam voorkomen. Het treedt op wanneer vetcellen onder de huid vast komen te zitten tussen bindweefselbanden waardoor de huid een hobbelig en oneffen uiterlijk krijgt.  

Verschillende factoren kunnen bijdragen aan het ontstaan ervan, waaronder genetica, hormonale veranderingen, een zittende levensstijl, slechte voeding en een gebrek aan lichaamsbeweging. Hormonale schommelingen, zoals die optreden tijdens de puberteit, zwangerschap of menopauze, kunnen ook bijdragen aan de ontwikkeling van cellulite. Hoewel cellulite niet schadelijk is voor de gezondheid, kan het voor sommige mensen cosmetisch storend zijn en hun zelfvertrouwen beïnvloeden.

Cellulite behandeling
________

Lichaamsbehandelingen tegen cellulite

Lichaamsbehandelingen tegen cellulite en voor huidverstrakking zijn er in vele vormen, waaronder niet-invasieve en minimaal invasieve methoden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende behandelingen: 

Laserbehandeling – kan helpen om de productie van collageen te stimuleren en de huid te verstrakken. 
Radiofrequentie (RF) – dit type behandeling gebruikt radiofrequente golven om de huid te verwarmen
waardoor collageen en elastine worden gestimuleerd. 
Cryolipolyse – wordt voornamelijk gebruikt voor vetbevriezing en bodycontouring. 

Wanneer je als kliniek gespecialiseerd bent in lichaamsbehandelingen, is het cruciaal om te zorgen dat cliënten het meeste uit hun behandelingen halen. Eén van de manieren om dit te doen is hen te adviseren om de bodygels van Toskani thuis te gebruiken die de effecten van de behandeling ondersteunen en verlengen. Dit komt omdat de producten werkzame ingredienten bevatten om te werken op het specifieke doel. Daarnaast helpt het om het herstel van de huid te bevorderen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Door cliënten thuisproducten aan te bevelen, kunnen ze thuis verder werken aan het verstrakken van de huid, elasticiteit te verbeteren en cellulite te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de positieve effecten van lichaamsbehandelingen langer aanhoudt. 

Cellulite behandelen met producten

Om cellulite behandelen met de bodygels van Toskani is het van belang om te weten welke er precies zijn om het uiterlijk van cellulite te verminderen en de huid te verstrakken:

Soothing Body Peel: een lichaamspeeling voor thuisgebruik met salicylzuur, glycolzuur en melkzuur. Het zorgt ervoor dat producten die na de Soothing Body Peel worden aangebracht, goed worden opgenomen door de huid en nóg beter hun werk kunnen doen.
Silhouette gel (voorheen Slimming gel): een bodygel die vetophoping minimaliseert. Het herstelt het uiterlijk van cellulite en verbetert de lichaamscontouren.
Firming gel: verstevigt en hydrateert de huid waardoor verslapping kan worden afgeremd en de veerkracht verbetert.
Repairing gel: een bodygel met een vernieuwende werking op het bindweefsel. Striae en verslapping worden gereduceerd. 

Cellulite
________
Cellulite benen, wat kun je er verder tegen doen?

Hoewel cellulite benen volkomen normaal is, kan dit alsnog als storend worden ervaren. Mocht dit het geval zijn en je wilt cellulite op de benen graag verminderen zonder lichaamsbehandelingen, dan is het van belang om voldoende te hydrateren. Ook gezonde voeding en regelmatig lichaamsbeweging kan al het verschil maken.

Eventueel kan de Fat Burner Plus van Toskani een mooie aanvulling zijn op het doel wat voor ogen is. De Fat Burner Plus is een voedingssupplement dat speciaal is samengesteld om effectief te werken op het vetweefsel. Hierdoor zal ophoping in de meest ongewenste gebieden worden vermindert. Dit door een samenwerking van ingrediënten zoals L-Carnitine en groene thee extract.

Kortom, cellulite behandeling kan op verschillende manieren worden aangepakt, afhankelijk van wat je precies wilt bereiken en de specifieke conditie van je huid. Misschien vraag je je af welke methode het beste bij jou past. Voor persoonlijk advies kun je terecht bij een salon in jouw omgeving. De specialisten daar kunnen je helpen om de behandeling te kiezen die het meest geschikt is voor jouw doelen. 

Store locator

Als je nog niet weet waar je moet beginnen, maak dan gebruik van onze store locator om een salon in de buurt te vinden. Deze tool geeft je een lijst met locaties waar je een afspraak kunt maken voor advies. Het is altijd een goed idee om professioneel advies in te winnen voordat je een behandeling kiest. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat zult behalen.