Haaruitval

Heb jij als dermatoloog of huidtherapeut wel eens cliënten in jouw behandelstoel die aangeven dat zij last hebben van haaruitval? Het is vrijwel normaal om elke dag tussen de 60 en 100 haren te verliezen. Wanneer er continu meer haren uitvallen, dan wordt er gesproken over haaruitval.

Het is moeilijk te bepalen waar haaruitval precies vandaan komt. Het kan verschillende oorzaken hebben zoals slechte voeding, hormonale schommelingen, stress, medicatie of genetische bepalingen. Maar wat kun je adviseren aan jouw cliënt?

Haaruitval behandeling

De eerste methode is het inzetten van haaruitval behandelingen. Dit houdt in dat de cliënt naar jouw kliniek komt om 360 graden behandelingen te ondergaan. Door een combinatie van medische behandelingen en producten voor thuisgebruik, zal er worden gewerkt om haargroei te stimuleren. Tijdens de haaruitval behandeling worden er hoge dosis werkzame ingrediënten de hoofdhuid ingesluisd om daar hun werk te doen. Hierdoor zal de hoofdhuid flink worden gevoed en de haarfollikel worden versterkt.

Haarstimulatie met thuisproducten

Toskani kent een aantal thuisproducten om voor haarstimulatie te zorgen. Dit is de Anti-hair Loss Lotion om op de hoofdhuid te sprayen en de DensiHair Boost Capsules om in te nemen met water. Beide producten bevatten unieke ingrediënten met als hoofdingrediënt: sabal serrulata (plantsoort). De vruchten van sabal serrulata zijn rijk aan vetzuren, fytosterolen en flavonoïden. Verder bevat sabal serrulata stoffen die een remming van 5a-reductase geven, en zo tot een reductie van dihydrotestosteron leiden. Dit zorgt ervoor dat haarstimulatie wordt geactiveerd. Beide producten kunnen ook ingezet worden zonder dat er medische haaruitval behandelingen worden ondergaan.

Zijn de producten veilig in gebruik?

Als distributeur van producten voor haaruitval is het van groots belang dat je als professional wordt getraind in alle behandelmethodes en bijbehorende protocollen. Onze clinical trainer komt graag bij je langs zodat je als Toskani partner volledig op de hoogte bent van de procedures. Zo weet je welke huidreactie er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. De producten zijn veilig in gebruik en voldoen aan hoge veiligheidseisen en eventuele medische CE-classificatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over de producten.

Bekijk de producten tegen het behandelen van haaruitval: