TKN Advanced

Zou jij graag als huidprofessional een 100% passende en resultaatgerichte behandeling willen uitvoeren gespecificeerd op de huidindicatie? Dat kan met het gebruik van de TKN Advanced. De TKN Advanced behoort tot het mesotherapie assortiment. Het zijn kant-en-klare combinaties op basis van peptiden, biorevitaliserende producten, vitaminecomplexen, co-enzymen en mineralen.

Door een TKN Advanced te combineren met een TKN Cocktail, kan er specifiek behandeld worden op de desbetreffende huidindicatie. De TKN Advanced verlengen effectief de duur van het behandelresultaat.

Mesotherapie vitamines

De TKN Advanced zijn als het ware mesotherapie vitamines voor de huid. Door het samenstellen van een cocktail aan ingrediënten, kan er worden gewerkt op elke individuele behoeften van de cliënt. Wanneer de mesotherapie vitamines tijdens de behandeling worden ingezet, dan verspreiden de ingrediënten zich gelijkmatig over de behandelde gebieden en worden ze opgenomen door de cellen. Dit stimuleert tegelijkertijd de natuurlijke regeneratie van de huid en verbetert de elasticiteit, hydratatie en structuur. Hieronder volgt een lijst van enkele van de belangrijkste vitamines die worden gebruikt in de TKN Advanced:

Vitamine C: een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen en de collageensynthese stimuleert. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de huidtextuur.

Vitamine E: is ook een sterke antioxidant die kan helpen bij het beschermen van de huid tegen externe factoren. Het helpt ook bij het verminderen van littekens en het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

Vitamine B-complex: dit complex omvat verschillende vitamines waaronder vitamine B3, B5 en B6. Deze helpen bij het verbeteren van de hydratatie, het verminderen van erytheem en het stimuleren van celregeneratie.

Vitamine D: kan helpen bij het verminderen van acne en het verbeteren van de huidstructuur.  

Deze mesotherapie vitamines kunnen in combinatie met andere ingrediënten zoals peptiden, biorevitaliserende producten, co-enzymen en mineralen worden samengesteld met de TKN Cocktails. Zo wordt er een op maat gemaakte behandeling gecreëerd op basis van de huidbehoeften van de client. Dit is ook afhankelijk van het doel van de behandeling.

Waar bestaat het peptide complex in de TKN Advanced uit?

De peptide complex in de TKN Advanced bestaat uit verschillende peptiden van korte ketens aminozuren die functioneren als bouwstenen voor eiwitten in het lichaam. Peptide complexen worden gebruikt vanwege het vermogen om de huid te regenereren en te werken op huidveroudering.

De exacte combinatie van peptiden in de mesotherapie producten kunnen verschillen, afhankelijk van het product en de gewenste effecten. Peptiden in combinatie met de andere actieve ingrediënten zoals biorevitaliserende producten, vitaminecomplexen, co-enzymen en mineralen, kunnen helpen bij het verbeteren van de uitstraling van de huid.

Zijn de producten veilig in gebruik?

Als distributeur van de TKN Advanced is het van groots belang dat je als professional wordt getraind in alle mesotherapie combinaties, behandelmethodes en bijbehorende protocollen. Onze clinical trainer komt graag bij je langs zodat je als Toskani partner volledig op de hoogte bent van de procedures. Zo weet je welke huidreactie er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. De producten zijn veilig in gebruik en voldoen aan hoge veiligheidseisen en eventuele medische CE-classificatie.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over de producten.

Bekijk alle TKN Advanced: