‘Hij is er eindelijk: het nieuwe serum tegen donkere vlekken!’

Een geweldige aanvulling op de Radiance-lijn, speciaal tegen alle soorten hyperpigmentatie: het Radiance Ultimate Mesoserum.

Na lang en uitgebreid onderzoek in het laboratorium van Toskani mogen wij eindelijk de Radiance-lijn compleet maken met het Radiance Ultimate Mesoserum. Het serum is speciaal tegen alle soorten donkere vlekken en bevat de meest unieke combinatie aan ingrediënten die bewezen resultaat biedt.

Wat het Radiance Ultimate Mesoserum zo bijzonder maakt is dat er maar liefst 4 ingrediënten het meest belangrijk zijn, namelijk: EBC complex, Tranexaminezuur, Melkzuur en Salicylzuur. Door de combinatie van deze ingrediënten, maakt dat het een buitengewoon product is.

Tranexaminezuur

Tranexaminezuur (Tranexamic Acid) is een in wateroplosbaar ingrediënt van het aminozuur lysine: een stof met een remmende werking op de fibrinolyse, het langzaam afbreken van bloedstolsels. Als geneesmiddel wordt het voornamelijk gebruikt om overmatig bloedverlies te voorkomen, vooral tijdens operaties. 

Tranexaminezuur wordt –  over de hele wereld – nog maar weinig gebruikt in huidproducten. Daarom maakt dat het Radiance Ultimate Mesoserum een uniek product is. De link met de huid is dat Tranexaminezuur de melanogenese remt – de vorming van pigment. Het vermindert donkere vlekken aan het huidoppervlak, voornamelijk na blootstelling aan UV-straling. Resultaten geven aan dat maar liefst 80,9% van de deelnemers langdurige verbetering ziet na frequent gebruik van het ingrediënt. Tranexaminezuur is het meest effectief in combinatie met andere, onderstaande ingrediënten.

EBC Complex

Eigenlijk staat EBC voor een reeks van samengevoegde ingrediënten. Het is een innovatief complex
gebaseerd op liposomale ingrediënten om hyperpigmentatie  te doen verminderen. De volgende ingrediënten zitten in het EBC complex:

1. Azeloglycine: vermindert de melaninesynthese.
2. Niacinamide: remt de groei van melanine in de huid.
3. Alpha-Bisabolol: voorkomt de verschijning van post-inflammatoire hyperpigmentatie.
4. Vitamine C: is een krachtige antioxidant en belangrijke toevoeging om aan te brengen onder zonbescherming. Het heeft een anti-aging effect en egaliseert de huidteint.
5. Fytinezuur: stimuleert de celregeneratie (vernieuwing) en reduceert de intensiteit van donkere vlekken.

Melkzuur

Melkzuur (Lactic Acid) heeft veel positieve eigenschappen waar snel resultaat mee valt te behalen. Zo heeft melkzuur een vochtbindende werking, gaat melkzuur huiduitdroging tegen en is het een mooi ingrediënt bij de gevoelige huid. Melkzuur is in staat om de huid te exfoliëren waardoor celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid er gladder en egaler uitziet. Daarnaast heeft het ingrediënt in het Radiance Ultimate Mesoserum de eigenschap om zo huidverkleuringen te vervagen en overtollig pigment op te ruimen om donkere vlekken te doen verminderen. 

Kojinezuur

Kojinezuur (Kojic Acid) is afkomstig van de Japanse paddenstoel Aspergillus oryzae. In tegenstelling tot andere zuren werkt Kojinezuur op het remmen van de pigmentproductie. Het ingrediënt werkt in op de kern van melanine: het tyrosinase enzym. Het zorgt voor het blokkeren en remmen van hyperpigmentatie waardoor bestaande donkere vlekken verlichten en nieuwe vlekken geen kans maken.

Hyperpigmentatie is een complex huidprobleem. Binnen het assortiment van Toskani zijn er verschillende producten en behandelingen om hyperpigmentatie aan te pakken. Gebruik de Radiance-lijn om thuis aan de slag te gaan.

De Radiance-lijn bevat naast het Radiance Ultimate Mesoserum de volgende producten:

radiancedailycream19 min
Radiance Daily Cream

Een dagcrème met SPF30 die een anti-aging werking heeft om de huid steviger te maken en poriën te verkleinen. Het vermindert de verschijning van hyperpigmentatie en egaliseert de huidteint.

radiance box ampoule min e1655814358430

Radiance Ampullen

De ampullen voorkomen uitdroging, verlies van helderheid, verslapping en vorming van donkere vlekken en rimpels. Het brightening complex geeft actieve werkstoffen af om zo hyperpigmentatie te voorkomen.

radianceeyecontour19 min

Radiance Eye contour

Bevat bestanddelen die donkere vlekken tegengaat. Het helpt de huid rondom de ogen te verbeteren en te vernieuwen. Daarnaast vermindert het donkere kringen en wallen door het stimuleren van de microcirculatie.

Het Radiance Ultimate Mesoserum en de andere producten uit de Radiance-lijn zijn verkrijgbaar bij al onze partners. Bekijk de store locator voor een dichtstbijzijnde salon.