Huidverbetering met microneedling
in combinatie met mesotherapie

Over microneedling

Microneedling is een invasieve behandeling waar er met zeer fijne naaldjes, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd.

Voor wie is het geschikt

Een behandeling met microneedling is geschikt voor degene die willen werken aan algehele huidverbetering, maar ook huidveroudering, hyperpigmentatie, (acne)littekens, grove poriën, rosacea, striae en alopecia. 

De combinatie met mesotherapie

Tijdens de microneedling behandeling is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

Microneedling

De Neopen

Het gloednieuwe microneedling apparaat is een fantastische toevoeging aan het medische merk van Toskani, ToskaniMED.

De Neopen heeft de meest geavanceerde technologie, met een innovatieve cartridge aan 16 naalden. De Neopen is effectief én snel, waardoor hij tot wel 1920 microkanaaltjes per seconde in de huid kan maken. Hierdoor is de Neopen 104% sneller ten opzicht van andere apparaten op de markt. Meer weten over de Neopen?

De MPGUN

De MPGUN is een medisch behandelsysteem die voldoet aan de ISO 13485-norm (medische IIA classificering en CE-marketing). Daarnaast is het systeem FDA approved.

Met de MPGUN kan er gelijkmatig, effectief én op een specifieke wijze worden behandeld. Door werkzame stoffen de huid in te sluizen met microinjecties kan er een behandeling op maat worden gecreëerd. Meer weten over de MPGUN?

MesojectGun

De MesojectGun

De MesojectGun is een efficiënt, veilig en makkelijk te gebruiken toestel. Er wordt gebruik gemaakt van elektroporatie om de huid te stimuleren en actieve ingrediënten, uit onze mesotherapie, makkelijker in de diepste lagen van de huid te brengen.

Medische resultaten worden verkregen met een naaldloos apparaat waardoor het pijnloos is en er direct zichtbare én langdurige resultaten worden verkregen. De MesojectGun kan worden ingezet op meerdere delen van het lichaam, haar en het gelaat. Meer weten over de MesojectGun?

Voor meer informatie over de Neopen
en MP&Gun, download de informatiesheet