Huidverbetering met microneedling
in combinatie met mesotherapie

Over microneedling

Microneedling is een invasieve behandeling waar er met zeer fijne naaldjes, minuscule kanaaltjes worden gemaakt in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd.

Voor wie is het geschikt

Een behandeling met microneedling is geschikt voor degene die willen werken aan algehele huidverbetering, maar ook huidveroudering, hyperpigmentatie, (acne)littekens, grove poriën, rosacea, striae en alopecia. 

De combinatie met mesotherapie

Tijdens de microneedling behandeling is de huid tot wel 80% beter in staat om actieve ingrediënten op te nemen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van mesotherapie producten. De producten bevatten peptiden, liposomen en hyaluronzuur én worden op elke huidindicatie afgestemd door een cocktail te creëren. Voor elke huidindicatie is er een geschikte oplossing te vinden.

De Neopen

Het gloednieuwe microneedling apparaat is een fantastische toevoeging aan het medische merk van Toskani, ToskaniMED.

De Neopen heeft de meest geavanceerde technologie, met een innovatieve cartridge aan 16 naalden. De Neopen is effectief én snel, waardoor hij tot wel 1920 microkanaaltjes per seconde in de huid kan maken. Hierdoor is de Neopen 104% sneller ten opzicht van andere apparaten op de markt. Meer weten over de Neopen?

Microneedling

De MPGUN

De MPGUN is een medisch behandelsysteem die voldoet aan de ISO 13485-norm (medische IIA classificering en CE-marketing). Daarnaast is het systeem FDA approved.

Met de MPGUN kan er gelijkmatig, effectief én op een specifieke wijze worden behandeld. Door werkzame stoffen de huid in te sluizen met microinjecties kan er een behandeling op maat worden gecreëerd. Meer weten over de MPGUN?

Voor meer informatie over de Neopen
en MP&Gun, download de informatiesheet