Purifying Line

Speciaal voor de acne gevoelige huiden, heeft Toskani de Purifying lijn ontwikkeld. De producten bevatten ingrediënten die de talgproductie reduceren, hydrateren, beschermen tegen vrije radicalen en de ontstekingen in de huid doen afnemen.

 Purifying Cleanser -> bevat onder anderen melkzuur en Hamamelis Virginiana extract. Gebruik de cleanser zowel in de avond als in de ochtend.
 Purifying Cream -> Ook de acne gevoelige huid heeft hydratatie nodig. Deze crème bevat Zink PCA en Hamamelis Virginiana extract. Gebruik twee keer daags na het reinigen van de huid.
Purifying Intensive Serum -> dit serum gebruik je lokaal op ontstekinkjes en oneffenheden. De gel werkt antibacterieel en droogt de plekjes uit waardoor ze sneller verdwijnen. Bevat salicylzuur en Manuka olie. Gebruik ‘s avonds voor de nachtrust.
Purifying Scrub -> Een scrub speciaal voor de gecombineerde en vette huid. Bevat Marokkaanse klei die het overtollige vet en dode huidcellen verwijderen en poriën leegmaken. Gebruik twee keer per week voor het optimale resultaat.