TKN Monodoses

Wanneer je als behandelaar op zoek bent naar mesotherapie serums waarvan de ingrediënten 100% zelf te combineren zijn, dan zijn de TKN Monodoses de geschikt oplossing. De Monodoses zijn mesotherapie ampullen die maar één of twee actieve ingrediënten bevatten.

Alle ampullen kunnen met elkaar worden gemengd óf worden toegevoegd aan een TKN Cocktail of TKN Advanced. Zo kan er nog specifieker worden gewerkt op de behandelindicatie van de cliënt. De TKN Monodoses kunnen worden ingezet bij verschillende behandelingen met microneedling of elektroporatie apparatuur.

Welke soorten mesotherapie ampullen zijn er allemaal?

Binnen het assortiment aan Monodoses zijn er maar liefst 26 verschillende mesotherapie ampullen te vinden. Elk ampul bevat hoog gedoseerde werkzame stoffen en heeft hierdoor zijn eigen unieke werking. Enkele van de meest voorkomende ingrediënten uit de TKN Monodoses zijn mesotherapie ampullen met:

• Hyaluronzuur in diverse percentages
• DMAE
• Acetyl Hexapeptide-8
• Glycolzuur
• Salicylzuur
• Verschillende soorten vitamines (A, B, C)

Alle ingrediënten kunnen met elkaar worden gemengd. Dit is afhankelijk van het doel van de behandeling. Door het gebruik van mesotherapie ampullen tijdens een behandeling, kunnen er effectievere en langdurige resultaten worden behaald. Zo zal er simpelweg ingespeeld worden op de huidbehoeften van de cliënt.

Hoe personaliseer ik een meso cocktail wanneer ik een microneedling behandeling wil uitvoeren?

De beste samenstelling van mesotherapie ampullen verschilt per huidindicatie. Voor elk huidprobleem is een geschikte oplossing te vinden. Zo kan er worden gewerkt op anti-aging door een samenstelling te maken met de Anti-aging Cocktail (TKN Cocktail) met de Polivitamin BCAE voor een revitaliserende werking. Of kies voor Ascormax bij photo-aging in combinatie met Dexanyl voor het verminderen van een beschadigde huid. Alle samenstellingen van mesotherapie ampullen zijn mogelijk.

Wanneer je als Toskani partner aan de slag gaat met de TKN Monodoses, zal onze clinical trainer bij je langskomen om uitleg te geven over alle procedures en behandelprotocollen. Zo ben je volledig op de hoogte en in staat om het beste behandelresultaat te behalen bij jou in de kliniek.

Zijn de producten veilig in gebruik?

De TKN Monodoses zijn veilig in gebruik en voldoen aan hoge veiligheidseisen en eventuele medische CE-classificatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie over de producten.

Bekijk alle TKN Monodoses: