Maak kennis met de nieuwe baanbrekende technologie voor microneedling, de Neopen®!

De Neopen is de laatste resolutie ter wereld van huid verbeterende behandelingen medisch-esthetische apparatuur. Het maakt gebruik van de kracht van innovatie om een gloednieuwe standaard te bereiken en levert het ultieme in verbeterde klantervaring, resultaten en tevredenheid.

Over ToskaniMED:
ToskaniMED is het medisch merk van Toskani die, met meer dan 36 jaar ervaring in de esthetische geneeskunde, gespecialiseerd is in gezondheidsproducten en cosmetica die 100% ontworpen zijn voor medisch-esthetische behandelingen. Toskani is in meer dan 70 landen aanwezig en voorziet medisch professionals van de benodigde producten om de meest effectieve, efficiënte en veilige behandelingen uit te voeren. Het doel: een uitgebreide en innovatieve oplossing bieden aan de professional op het gebied van esthetiek. Met de toevoeging van de Neopen kunnen er nog efficiëntere en snellere resultaten worden bereikt.

Over Microneedling:
Microneedling is een behandeling in combinatie met Mesotherapie producten, waarbij er met behulp van speciale, steriele naalden onder hoge snelheid kleine microkanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze kanaaltjes (gaatjes) zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Door deze kanaaltjes is de huid tot wel 80% extra in staat om voedingsstoffen op te nemen. Hiervoor gebruiken we de Mesotherapie producten. Ook worden door microneedling celdeling en de aanmaak van collageen- en elastine gestimuleerd. De huid wordt voller, gladder en strakker. Microneedling is effectief bij vrijwel alle huidproblemen.

Over de Neopen®:
De Neopen creëert 1.920 microkanaaltjes per seconde in de huid en is tot 104% sneller dan andere apparaten op de markt. Dankzij deze functie is de behandeltijd korter en behalen we voordelen voor zowel behandelaren als patiënten. Hierdoor kan de behandelaar meer behandelingen per dag uitvoeren en ziet de patiënt sneller zichtbare resultaten. De Neopen heeft de ISO13485-norm en CE-markering als medisch hulpmiddel. Met 16 naalden van roestvrij staal en chirurgische kwaliteit, kan er een diepte bereikt worden van 0,25 tot 2,5 mm, waarmee loodrecht in de huid behandelt kan worden. De Neopen krast of sleept niet over de huid waardoor er geen onnodige verwondingen worden gecreëerd. Met een beschermhoes kun je hygiënisch werken en verlies je niet onnodig  Mesotherapie werkstoffen.

De 8 voordelen van de Neopen®:
1. Exclusieve methode om littekens te behandelen. Aanpasbaar aan elk deel van het lichaam. Behandel littekens en krijg geweldige resultaten met deze exclusieve nieuwe setting.
2. Dubbele oplaadfunctie. Comfort en capaciteit met verschillende oplaadmogelijkheden: op batterij of op netstroom
3. Bescherming tegen vervuiling. Geen onnodig verlies van Mesotherapiewerkstoffen, geen kruisbesmetting en geen krassen.
4. Bluetooth connectie. Update de Neopen, waardoor je altijd de nieuwste functies gebruikt.
5. Revolutionair ontwerp met 16 naald cartridge. Glijdt over de huid voor totaal comfort voor de patient.
6. Ingebouwde RFID-naaldcartridge. Automatische kalibratie voor nauwkeurige, betrouwbare en sleepvrijer naaldpenetratie.
7. Digitaal scherm: ingebouwde instellingen met een druk op de knop. Beheer diepte, snelheid en behandelingsinstellingen met een druk op de knop. Volledige controle over de procedure via het scherm.
8. Ergonomisch ontwerp. Easy-grip-mechanisme voor moeiteloze, soepele en comfortabele behandelingen voor gezicht, lichaam en hoofdhuid.

Neopen® in combinatie met Mesotherapie
Mesosynergy is een concept dat de Neopen in verband brengt met andere esthetische geneeskundige technieken zoals het gebruik van Mesotherapie producten. Door een verscheidenheid aan mesotherapie producten, kan er gewerkt worden op elke huidindicatie. De Mesotherapie producten en de unieke biorevitaliserende combinaties van hyaluronzuu,  biomimetische peptiden, vitaminecomplexen, co-enzymen en mineralen worden er langdurige en effectievere resultaten bereikt in combinatie met de Neopen®.

Meer weten over de Neopen? Neemt contact met ons op via: +31 (0) 529 428 000


Vind de Neopen hier