Chemische peeling gezicht: innovatieve huidverzorgingsoplossingen van Toskani

Toskani, een vooraanstaand leverancier van huidverzorgingsproducten, biedt een uitgebreid assortiment aan chemische peelings die speciaal ontworpen zijn voor gebruik door professionele behandelaars en klinieken. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, van milde peeling voor een minder doffe huid tot intensievere behandelingen voor diepe rimpels en grove poriën.

Chemische peelings: Een krachtige oplossing voor huidvernieuwing

Chemische peelings werken door de bovenste huidlaag voorzichtig te exfoliëren, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit proces helpt bij het verminderen van dofheid, het verfijnen van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes. Een chemische peeling bestaat uit een combinatie van verschillende ingrediënten. De basis van deze ingrediënten zijn vooral berust op zuren met elk hun eigen werkzame stoffen. Onze peelings zijn verrijkt met actieve ingrediënten zoals salicylzuur en vitamine A zuur, die diep in de huid doordringen om optimale resultaten te leveren.

Verscheidenheid aan peelings voor elke huidbehoefte

Bij Toskani begrijpen we dat elke huid uniek is. Daarom bieden we verschillende soorten peelings aan, van oppervlakkige peelings die ideaal zijn voor een gevoelige huid, tot diepere behandelingen voor het aanpakken van acnelittekens en hyperpigmentatie. Onze TKN Monoacid en TKN Combined lijnen bieden een breed spectrum aan mogelijkheden, afgestemd op de huid.

Scherm­afbeelding 2024 03 11 om 11.20.59
MesojectGun

Depigmentatie en liposomen: gerichte behandelingen

Onze depigmentatieproducten zijn speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie en huidveroudering aan te pakken. Daarnaast bevatten onze liposomenproducten geavanceerde ingrediënten die de huid helpen herstellen en verjongen.

Chemische peeling gezicht
MesojectGun

Peel-off maskers: de finishing touch

Na een chemische oppervlakkige peeling is het essentieel om de huid goed te verzorgen. Onze maskers, waaronder de peel-off maskers bieden een hydraterende en kalmerende behandeling, perfect als afsluiting van een chemische peeling sessie. Ze helpen roodheid te verminderen en bieden een aangenaam verkoelend effect.

Nazorg: belangrijk voor het beste resultaat

De juiste nazorg is cruciaal na een chemische peeling. De behandeling kan namelijk een licht brandend gevoel veroorzaken en na afloop kan de huid rood en schilferig zijn. Wij adviseren het gebruik van een hydraterende crème en UV bescherming om de behandelde huid te beschermen en het herstel te bevorderen. Dit zorgt voor een gladde huid en een stralend eindresultaat.

Persoonlijk behandelplan: afgestemd op jouw huid

Elke behandeling begint met een vrijblijvend consult om het juiste behandelplan voor jouw huid vast te stellen. Of je nu last hebt van beginnende rimpels, acne, of gewoon een frissere uitstraling wilt, deskundige behandelaars helpen je graag de juiste keuze te maken.

Toskani biedt een uitgebreid assortiment chemische peelings, afgestemd op de behoeften van elke huid. Van milde tot intensievere peelings, onze producten zijn ontworpen om professionele behandelaars en klinieken te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige huidverzorgingsdiensten. Kies voor Toskani voor een gezonde, stralende huid.

Bekijk onze store locator voor een deskundige behandelaar bij jou in de buurt