Ready-to-use Combined peelings, welke is geschikt voor jouw huid?

De chemische peelings van Toskani kunnen worden opgedeeld in 2 categoriën: TKN Monoacid en TKN Combined. 

De TKN Monoacid zijn chemische peelings met enkele zuren zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en trichloorazijnzuur (TCA). Naast de TKN Monoacid, bestaat het assortiment aan peelings ook uit chemische peelings met meerdere zuren, de TKN Combined peelings. De TKN Combined hebben een effectieve ready-to-use formule. Door de combinatie van verschillende zuren kunnen deze combined peelings bij specifieke huidindicaties worden ingezet.

Welke Combined peelings zijn er allemaal:
Purifying Peel
Purifying Peel

(azelaïnezuur 14%, Salicylzuur 2%)

Reduceert grove poriën en roodheid en vermindert de aanmaak van talg. Door de samenstelling van Azelaïnezuur en Salicylzuur werkt de peeling zuiverend en exfoliërend.

Radiance Peel
Radiance Peel

(glycolzuur 34%, citroenzuur 10%, melkzuur 10%, kojinezuur 5%)

Bevat ingrediënten die huidveroudering en hyperpigmentatie tegengaan. De Radiance Peel reduceert oneffenheden en zorgt voor een egale huid.

Photo-aging Peel
Photo-aging Peel

(melkzuur 13%, citroenzuur 8%, salicylzuur 2%)

Reduceert de vorming van donkere vlekken en heeft een antioxiderende en exfoliërende werking. De cyclus van de epidermale cellen wordt hierdoor versnelt waardoor een egale teint en natuurlijke glans ontstaan en de huid gladder aanvoelt. De milde peeling gaat huidveroudering tegen en is uitermate geschikt als voor bereiding op de Radiance Peel.

Rejuvenating Peel
Rejuvenating Peel

(pyrodruivenzuur 40%, melkzuur 4.5%)

Hydrateert en revitaliseert de huid. Het zorgt voor een liftend effect op de epidermis en gaat verslapping tegen. De peel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten waarvan melkzuur en pyrodruivenzuur de belangrijkste zijn. Deze bevatten zuiverende en exfoliërende eigenschappen. Hierdoor verminderen acnelittekens, wordt vocht vastgehouden, uitdroging voorkomen en de productie van collageen bevorderd.

Mesoshine Peel
Mesoshine Peel

(azelaïnezuur 10%, salicylzuur 20%, ureum 5%): 

Regenereert en exfolieert de huid, waardoor oneffenheden verdwijnen. De peel reduceert grove poriën en stimuleert de opname van essentiële stoffen zodat de huid gladder aanvoelt en er een natuurlijke glans ontstaat. De Mesoshine Peel is uitermate geschikt als alternatief van chemische peelings op de gevoelige huid.

Er wordt geadviseerd om de Combined peelings in te zetten als 360 graden behandelprotocol.  Dit houdt in dat, met de combinatie van producten en behandelingen de effecten worden versterkt en de beste resultaten worden bereikt. In elk behandelprotocol wordt er een combinatie gemaakt van thuisproducten, peelings, mesotherapie producten en apparatuur.

Vraag één van onze Toskani partners om advies. Bekijk de store locator voor een dichtstbijzijnde centra.