Microneedling behandeling: revolutionaire huidverbetering met Toskani

Microneedling behandeling is een geavanceerde treatment die zich richt op diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes, grove poriën, atrofische littekens, en tekenen van huidveroudering. Toskani, een toonaangevend merk in de schoonheidsindustrie, biedt hoogwaardige microneedling apparatuur aan, ontworpen om de huid te transformeren en te revitaliseren. Het resultaat van microneedling behandeling kan zich uiten in: een meer gladde en frisse huid fijnere poriën minder rimpels en fijne lijntjes verbetering van de huidstructuur vermindering van pigmentvlekken opvulling van (acne)littekens vervlakking van operatie- of traumatische littekens.

Waarom kiezen voor microneedling apparatuur van Toskani?

Toskani’s microneedling apparatuur heeft een variatie in behandelmethodes waarbij er vibreren en kleine gaatjes in de bovenste huidlaag worden gemaakt om zo actieve ingrediënten de huid in te sluizen. Deze techniek kan niet alleen de aanmaak van collageen en elastine stimuleren, maar ook te werken op de specifieke huidindicatie. Dankzij de hoogwaardige apparatuur van Toskani, is de behandeling niet alleen effectief maar ook veilig. Microneedling behandeling zorgt ervoor dat de verslapte huid weer strakker wordt en huidproblemen worden aangepakt.

Microneedling behandeling biedt talloze voordelen voor de huid. Het geeft verbetering bij diverse huidindicaties en biedt voordelen zoals:

1. Anti-aging

Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, wat bijdraagt aan een jongere huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

2. Vermindering van littekens

Microneedling is effectief in het vervlakken van littekens, waaronder acne littekens.

3. Verbetert de huidstructuur

De behandeling zorgt voor een gladdere, stralende huid, minder doffe huid en vermindert grove poriën.

4. Behandelt hyperpigmentatie

Pigmentvlekken verminderen zorgt voor een egale huidskleur.

De apparatuur

Toskani biedt verschillende soorten microneedling apparatuur, waaronder:

  • MPGUN: Ideaal voor het insluizen van werkzame stoffen in de huid met micro-injecties, wat helpt bij de verbetering van de huidstructuur en het verminderen van pigmentvlekken.
  • MesojectGun: Een naalvrij apparaat met elektroporatie-energie om actieve ingrediënten dieper in de huid te brengen, wat effectief is bij de behandeling van bijvoorbeeld acne en vergrote poriën.

De uitvoering van een microneedling behandeling varieert afhankelijk van het gebruikte apparaat. Sommige apparaten, zoals de MesojectGun, gebruiken bijvoorbeeld geen naalden maar een Pulse Booster Techniek. Deze technologie maakt gebruik van elektrische pulsen om hydrofiele microkanalen in de huid te creëren, waardoor de opname van actieve ingrediënten uit mesotherapie producten wordt verbeterd.

Scherm­afbeelding 2024 03 08 om 09.07.34
MesojectGun

Voor een traditionele mesotherapie behandeling met naalden is de MPGUN een geschikte keuze. Dit apparaat is specifiek ontworpen voor intradermale injecties met mesotherapie producten. Nadat de huid gereinigd is, kan de MPGUN gebruikt worden om actieve stoffen direct in het te behandelen gebied in te sluizen. Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit bevordert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, maar zorgt ook voor een effectievere opname van de werkstoffen uit de mesotherapie producten door de huid.

De mate van pijn bij microneedling verschilt per cliënt en kan tijdens de behandeling enige gevoeligheid veroorzaken. Bij gebruik van één van onze apparaten zal onze klinische trainer langskomen om alle procedures uitgebreid met je te bespreken. Meestal is de huid na de behandeling enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Verder is het mogelijk dat de behandelde huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Dit verdwijnt gewoonlijk in 24-72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

Microneedling behandeling
MPGUN
Is een microneedling pijnlijk?

Is een microneedling behandeling pijnlijk? De microneedling behandeling kan enigszins als gevoelig worden ervaren bij de cliënt. Na de behandeling kan de huid licht gezwollen en roze zijn, maar dit trekt snel weg. Een verkoelend masker kan verlichting bieden en de huid kalmeren.

Bescherming tegen UV-straling en ondersteuning van het natuurlijke herstelproces

Het is belangrijk om de huid na de behandeling te beschermen tegen UV-straling en de huid goed te verzorgen. Het assortiment van Toskani bevat producten met hoge concentraties actieve ingrediënten zoals vitamine C, die de huid ondersteunen in haar natuurlijke herstelproces.

Aftercare en ondersteuning

Naast de apparatuur, biedt Toskani een scala aan nazorgproducten die de huid beschermen tegen UV-straling en het natuurlijke herstelproces ondersteunen, zoals producten met een hoge concentratie vitamine C.

Toskani’s microneedling apparatuur staat voor een revolutie in huidverzorging, die professionals in staat stelt om uitzonderlijke resultaten te bereiken op het gebied van huidverbetering. De apparatuur is een waardevolle toevoeging voor elke schoonheidsspecialist of huidtherapeut die ernaar streeft om klanten de beste zorg en resultaten te bieden. Met Toskani’s apparatuur kan men rekenen op een veilige, effectieve, en vooruitstrevende aanpak in huidverzorging.

Meer informatie over Toskani en de mogelijkheden? Ontvang de brochure door de gegevens in te vullen via onderstaande button.