4 redenen waarom jij de nieuwe Night Reverse wilt gebruiken

De Night Reverse zal het natuurlijke herstelsysteem van de huid doen bevorderen in de nacht, voor een egale en gladde huid met een gezonde glow in de ochtend.

De Night Reverse is de nieuwe chronobiologische lijn van Toskani die gebruik maakt van circadiane ritmes van het lichaam. Het is een soort interne klok die de natuurlijke cycles van de huid gedurende de dag en nacht regelt. Slaap is van cruciaal belang voor elk orgaan van het lichaam, inclusief de huid.

De huid heeft zijn eigen circadiane klok. Verschillende huidprocessen vinden plaats op verschillende tijdstippen volgens dit interne schema. De nacht is de beste tijd voor het herstellen van huidschade zoals vervuiling en UV-straling, maar ook voor het opnieuw opbouwen van cellen en weefsels. Om deze redenen heeft Toskani onderzoek gedaan naar de beste manier om te profiteren van het nachtelijke herstelsysteem van de huid en deze te verbeteren. Hieruit is de nieuwe Night Reverse ontstaan! Een totale productlijn die het Night Reverse Advanced Serum en het Night Reverse Intensive Cream & Mask bevat.

Wij geven je 4 redenen waarom je deze nieuwe producten zou willen gebruiken:

1. De nacht is de beste tijd om de huid te herstellen.

Overdag bevindt de huid zich in een beschermende staat waarbij schade zoals de zon en oxidatie worden afgeweerd. In de nacht gaat de vernieuwingsmodus aan. Nieuwe huidcellen regenereren en zuurstof en voedingsstoffen circuleren. Hoewel het van groots belang is om de huid overdag te beschermen met zonbescherming en antioxidanten, kan het ’s avonds aanbrengen van het Night Reverse Serum en Night Reverse Cream & Mask helpen om de huidige herstelproces te verbeteren.

2. De stofwisseling van de huid neemt ’s nachts toe (terwijl de eigen stofwisseling van het lichaam afneemt).

Huidcellen veranderen ’s nachts sneller en de productie van nieuwe cellen neemt toe. De nacht is het perfecte moment om de celvernieuwing te verbeteren en te profiteren van actieve ingrediënten die in de Night Reverse Serum en Night Reverse Cream & Mask zitten. Het verbeteren van de celvernieuwing kan resulteren in een gladdere, egalere huid met een mooie glow.

3. Er is een piektijd voor huidcelvernieuwing

Het woord: “schoonheidsslaapje” heeft met zowel de wetenschap als cultuur te maken. Er zit een waarheid in dit woord. Tussen 23:00 en middernacht is het proces van celmitose van de huid op zijn hoogtepunt. Celmitose is de celdeling die plaatsvindt om de huid te vernieuwen en te herstellen, of je nu slaapt of niet. Het aanbrengen van het Night Reverse Serum en Night Reverse Cream & Mask is rond dit tijdstip het slimste.

4. Het vochtverlies neemt ’s nachts toe

Het aanbrengen van de Night Reverse Serum en Night Reverse Cream & Mask is nodig om transepidermaal waterverlies (TEWL) te voorkomen. Terwijl we slapen, functioneert ons immuunsysteem op maximale capaciteit. Dus het vochtverlies van de huid functioneert ook met dit hoge vermogen. Als de cellen in de nacht regenereren, moeten we ook de voedingsstoffen en vitamines geven die ze nodig hebben.

Wanneer je niet voldoende slaapt, is het des te belangrijker om ’s nachts het Night Reverse Serum en het Night Reverse Cream & Mask aan te brengen. Dit om het huidproces te helpen verbeteren. Ondersteun de huid in de nacht en je zult overdag een intens verschil zien.

Night Reverse serum
Night Reverse Advanced serum

Het Night Reverse Advanced serum bevat het Total Restoring Complex. Wat inhoud dat de actieve ingrediënten die het serum bevat, huidschade door dagelijkse stress herstelt en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid activeert.

Actieve ingrediënten:

Tetrapeptide-26
Tetrapeptide-26 is een innovatief anti-aging peptide die ontworpen is met behulp van geavanceerde moleculaire biologie en geïnspireerd door epigenetische wetenschap om de ‘interne klok’ te stimuleren. Tetrapeptide-36 helpt de huid overdag te beschermen tegen UV-schade en helpt de beschermende en regeneratieve cyclus van de huid te optimaliseren. Ook helpt het om de ‘interne klok’ opnieuw te synchroniseren waardoor tekenen van veroudering en vermoeidheid worden geminimaliseerd.

Algen extract
Algen Extract is rijk aan mineralen, vitamines en antioxidanten. Het is een natuurlijk ingrediënt die de huid voorziet van vocht. Het heeft verhelderende eigenschappen en is rijk aan antioxidanten. Deze antioxidanten helpen bij het herstellen van schade door UV-straling.

Probiotica
Probiotica is als een beschermend schild voor de huid tegen alle slechte bacteriën, het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van vroegtijdige veroudering. Het helpt de huidbarrière te versterken en celvernieuwing te stimuleren.

Night Reverse Cream
Night Reverse Intensive Cream & Mask

Het Night Reverse Intensive Cream & Mask bevat het Skin Reset Complex. Wat inhoud dat de actieve ingrediënten die de crème bevat, schade door dagelijkse stress herstelt, diep hydrateert en de huid vernieuwt.

Actieve ingrediënten:

Hyaluronzuur Complex
Hyaluronzuur heeft het vermogen om water vast te houden in een percentage dat gelijk is aan 1000 keer zijn moleculaire gewicht, waardoor het volume geeft en de epidermale hydratatie bevordert. Daarom is dit ingrediënt des te belangrijker bij het verouderingsproces. Tijdens het verouderen van de huid, door ouderdom of blootstelling aan de zon, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af wat leidt tot verlies van stevigheid en volume. Doordat hyaluronzuur zo goed vocht kan vasthouden, geeft het een verhoogde stevigheid, verbeterde elasticiteit, meer volume en vermindert het lijntjes en rimpels.

Kurkuma stamcellen
Kurkuma is een krachtig ingredient tegen ontstekingen en heeft een kalmerende werking. Daarnaast is het een belangrijke antioxidant voor de huid. Het herstelt schade en zorgt ervoor dat veroudering wordt geremd en tegengegaan.

Probiotica
Probiotica in de Cream & Mask zorgt, net zoals in het serum, voor een beschermende schild voor de huid. Daarnaast heeft het het voordeel dat het ervoor zorgt dat de huid niet gedehydreerd raakt.

Voor een intensieve regenererende behandeling is het aan te raden het Night Reverse Advanced Serum te gebruiken in combinatie met het Night Reverse Intensive Cream & Mask. Gebruik de producten in de avond voor minimaal 8 uur aan helderheid, detox en intensief herstel. Verbeter de huidteint, elasticiteit en hydratatie terwijl je slaapt.

De Night Reverse is verkrijgbaar bij al onze Toskani partners. Bekijk de store locator voor een dichtstbijzijnde salon.