Krachtige peelings op basis van liposomen

Een peeling zonder downtime, toepasbaar op elke huidtype, die het gehele jaar door én tijdens de zwangerschap gebruikt mag worden? Eindelijk is dit mogelijk, met ons nieuwste product: de Liposomatische Peels!

Wij zijn razend enthousiast over de Liposomatische Peels, want wat dit product zo bijzonder maakt is dat het op basis is van Liposomen. Een Liposoom is een wonderlijk transportmiddel om actieve stoffen in de huid te brengen, in dit geval de zuren. Liposomen worden als lichaamseigen gezien en hebben een kleine nanometer grootte waardoor ze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de epidermis dringen en zo zijn werkstoffen kan afgeven waardoor er nog betere resultaten worden behaald. In dat geval mogen wij natuurlijk wel enthousiast zijn, toch?

Wat zijn Liposomen
Nog even terug te komen op Liposomen. Liposomen zijn microscopische kleine en holle vetbolletjes waarvan de wand (het membraan) is opgebouwd uit een dubbele fosfolipiden. Een fosfolipide bestaat uit een hydrofiele kop (wateroplosbaar) en een lipofiele (waterafstotende staart). Bij een Liposoom staat de hydrofiele kop naar buiten, de staart grenst aan de staart van de tweede rij en de holte die er ontstaat weer omgrens door de kop. In die holte van het fosfolipidenbolletjes kunnen werkzame stoffen (de zuren) worden ingekapseld.

Als Liposomen in contact komen met een celmembraan smelt de liposoommembraan samen met de celmembraan en komt de inhoud van de holte vrij in de cel.

De zuren van de Liposomatische Peels worden dus zodanig in de huidlagen getransporteerd, dat het het juiste werk kan verrichten. Daarom is het niet nodig om met hoge percentages zuren te werken doordat het al de juiste huidlagen bereikt door de Liposomen. De Liposomatische Peels mogen ingezet worden bij elke behandeling, zoals een Dermapen of Mesogun behandeling, maar ook voor een bindweefselmassage, na het epileren van wenkbrauwen of bij andere massagetechnieken. Het is een perfecte exfoliant die niet geneutraliseerd hoeft te worden en zonder downtime die ook toepasbaar is bij opfris- en schoonheidsbehandelingen.

Gebruik altijd in duo
De Liposomatische Peels worden altijd in duo samengesteld, zodat je op elke huidindicatie kan werken. Pak 2 indicaties waar je op dat moment aan wilt werken en kies 2 parels uit. Deze parels breng je over elkaar aan op de huid. Maak je een combinatie met de Salisome Duo? Gebruik deze dan altijd als eerste.

De peels hebben als voordeel dat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden, dus ook gedurende zomerperiode. Ze kunnen op elke huidtype en als voor- of glow behandeling gebruikt worden. En doordat ze op basis zijn van liposomen, zijn de Liposomatische Peels veel effectiever dan andere voorbehandeling producten omdat ze veel dieper de huid in kunnen dringen. Genoeg voordelen op een rij vind je niet?

Glycosome Duo ‘Glycolzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces van de huid en het aanpakken van tekenen van huidveroudering.

Lactisome Duo ‘Melkzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces en het verbeteren van de gevoelige huid.

Salisome Duo ‘Salicylzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking, namelijk het stimuleren van het regeneratieproces, het verminderen van de talgproductie en werkt uitstekend op de vette en acne gevoelige huiden.

Mandesome Duo ‘Amandelzuur’
Heeft een dubbele exfoliërende werking namelijk het egaliseren van de huidteint en het verbeteren van de celdeling.

Het gebruik:
Reinig de huid met de Energizing of Purifying Cleanser. Spray na het reinigen de Bamboo Hydratonic op de huid en gebruik de Degreasing Solution als optie om de huid te ontvetten en voor een nog betere penetratie. Neem een parel en breek het uiteinde af. Breng de vloeistof aan over het gehele gelaat en nek. Masseer deze 1-5 minuten in. Breng vervolgens een andere Liposomatische Peel (een andere parel) aan op dezelfde wijze. Neem de vloeistof af met een lauw warm kompres (dit is niet noodzakelijk) De huid zal lichtelijk rood worden, dit proces zal geleidelijk afnemen waarna er een prachtige, gezonde glow te voorschijn komt. De huid zal glad en extra gehydrateerd aanvoelen. Wij adviseren om de behandeling om de week in te zetten. Gebruik de Anti-Pollution Total Defense Cream gedurende de dag om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Gebruik de Total Recovery Cream om de huid optimaal te herstellen.