Waarom deze peeling juist wél goed is tijdens de zomer

Nu de eerste zonnestralen in het land zijn en de zomer ons tegemoet komt, krijgen we steeds meer de vraag of je ook peelings mag ondergaan in de zomer. En het antwoord is: ja! Het enige waar je rekening mee moet houden is de downtime en UV-straling. Twijfel je aan een behandeling in de zomer, heb je liever geen downtime maar wil je wel werken aan huidverbetering? Dan zijn de Liposomatische Peels de oplossing. Met deze behandeling zit je namelijk altijd safe.

Wat is een Liposomatische peeling?

Een Liposomatische peeling is een peeling op basis van liposomen. Liposomen zijn kleine, holle vetbolletjes. In de holte van de bolletjes kunnen werkzame ingrediënten worden ingekapseld. Deze ingrediënten bestaan uit bepaalde zuren die specifiek werken op huidverbetering. Door de zuren in te kapselen, kunnen deze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de huid dringen en zo hun werk doen. Hierdoor zijn ze erg effectief.

Waarom is de Liposomatische Peeling ideaal gedurende de zomer?

De peeling is geschikt gedurende de zomer doordat de zuren zich bevinden in het liposoom. Bijwerkingen zullen zich daarom tot een minimum beperken doordat het selectief en progressief in de huid wordt afgegeven. Hierdoor is de peeling ook geschikt tijdens de zwangerschap en mag op elk huidtype toegepast worden. 

Werken op 2 verschillende wensen

De Liposomatische peelings zijn in te zetten voor ieder huidwens.

Wanneer er gestart wordt met de behandeling, wordt er altijd een combinatie gemaakt van 2 parels waarvan de eerste de Salisome Duo is. Dit komt omdat deze een keratolytische werking heeft en hierdoor de tweede parel nóg beter zijn werk kan doen. Met de tweede parel kunnen we het specifieke doel aanpakken. De parels worden beide op de huid ingemasseerd.

Liposomen
Acne
Liposomen
Anti-aging
Liposomen
Hyperpigmentatie
Liposomen
Gevoelige huid

Werken met de Liposomatische peelings

Zou je graag meer informatie willen over de Liposomatische peelings, of wil je er zelf graag mee werken in jouw centra?

Peeling in de zomer
Waarom deze peeling juist wél goed is tijdens de zomer 10

Nog voor de zomer een behandeling?

Wil je nog vóór de zomer een liposomatische peeling ondergaan? Bekijk voor een dichtstbijzijnde salon onze store locator.