Wat zijn de beste acné producten?

Wanneer je last hebt van acne dan heb je waarschijnlijk al verschillende acné producten geprobeerd om je onzuiverheden rustig te houden. 

Soms zie je door het boven het bos niet meer. Het gebruik van té agressieve middeltjes of het combineren van bepaalde ingrediënten doen niet altijd even goed voor de huid als je eerst zou denken. Daarom heeft Toskani een lijn aan acné producten ontwikkeld die juist wél zorgen voor verbetering: de Purifying lijn.

De Purifying lijn bevat acné producten met ingrediënten die de talgproductie reduceren, hydrateren, beschermen tegen vrije radicalen en ontstekingen in de huid doen afnemen. De Purifying lijn bevat, op een tonic en SPF na, alle acné producten die nodig zijn voor goede een skincare routine:

Hooikoorts
Cleanser:

Bacteriën die verstopte poriën en daardoor ontstekingen veroorzaken worden opgeruimd door de Purifying Cleanser. Ook verwijdert de Purifying Cleanser oneffenheden en draagt daarmee bij aan een gezonde huidteint met een natuurlijke glans.

purifying box ampoule min
Ampullen:

De natuurlijke extracten in de Purifying Ampullen gaan ontstekingen en onzuiverheden tegen. De toegevoegde vitamines en zink reduceren de talgproductie waardoor ook grove poriën worden verminderd. De Purifying Ampullen zorgen voor een natuurlijke balans van de huid.

purifyingIntensiveSerum 19 min
Serum:

Het Purifying Intensive Serum werkt egaliserend doordat oneffenheden drogen, waardoor de huid de kans krijgt te genezen. Dit serum is een SOS gel tegen imperfecties en vlekjes.

PurifyingCream 19 min
Crème:

De Purifying Cream werkt hydraterend, zuiverend en heeft antibacteriële eigenschappen. De crème vermindert daarbij de aanmaak van talg. Dit maakt dat de Purifying Cream bij uitstek geschikt voor de acnegevoelige, vette huid.

purifyingscrub min
Scrub:

De Purifying Scrub is een scrub en masker ineen en uitermate geschikt voor behandeling van de acnegevoelige en vette huid. De scrub verwijdert dode huidcellen van de bovenste huidlaag en reinigt de poriën. Dit werkt talg verminderend. De huid wordt gelijkmatiger en krijgt een lichte glans. Tevens te gebruiken op het lichaam.

Uiteraard zijn er naast de juiste acne producten meer mogelijkheden om acné te behandelen. Laat een scan maken van jouw huid door een huidprofessional om te kijken waar de behoefte ligt. Bekijk voor een dichtstbijzijnde centra de store locator.